top of page
Недавние посты
Избранные посты

Приглашаем к участию в образовательном проекте медиа-школа «Меdiа-Land»


Минулого року стартував новий навчальний проект «Меdiа-Land». В 2016 році ми продовжуємо цей проект та відкриваємо набір учасників на нову-наступну медіа-школу.

Цього року ми вирішили частково змінити формат її проведення та повністю присвятити медіа-школу саме друкованим шкільним ЗМІ.

Якщо Ви робите перші кроки в журналістиці; любите фотографувати в жанрі репортажу; намагаєтеся писати статті; створювати інфографіку, тоді запрошуємо Вас прийняти участь у навчальному проекті медіа-школа «Медіа-Land», який складатиметься з трьох очних зустрічей та роботи у заочній формі (онлайн).

Якщо Ви відчуваєте бажання навчатися саме цій справі, якщо Ви по-справжньому готові працювати та розвивати свої здібності, то ми чекаємо саме на Вас!

Детальніше про проект Беручи участь в проекті, ти зможеш дізнатися багато секретів майстерності справжніх медіа-професіоналів, поспілкуватися з однодумцями, показати себе і подивитися на роботи інших, попрактикуватися, а головне, серйозно поліпшити якість створюваного медіа контенту. А це значить - підняти інтерес аудиторії до Вашої шкільної газети. Також у процесі навчання ми торкнемося і теми сучасних засобів масової інформації – телебачення та інтернет ЗМІ.

До участі у навчальному проекті «Media-Land» запрошуються учні 8-9 класів, учасники дитячих і молодіжних громадських організацій, редакцій дитячих та молодіжних ЗМІ, інтернет-проектів і т.д.

Прийом заявок проходитиме з 5 жовтня по 12 листопада 2016 року. На сесіях заплановані практичні майстер-класи та розбір надісланих творчих робіт під керівництвом запрошених експертів (журналістів, фотографів, дизайнерів).

Створений учасниками проекту контент, буде викладений на спеціально створеному сайті проекту - dodmcms.wixsite.com/media-land та у групі в соціальній мережі «ВКонтакте» vk.com/media_land_dodmc Також за цими посиланнями Ви можете переглянути, як саме проходила попередня медіа-школа.

Проведення очних сесій заплановано на листопад 2016, лютий і квітень 2017 року. Кращі з учасників будуть запрошені на тематичну зміну в одному з оздоровчих таборів Донецької області.


bottom of page